Uthyrning av tält

I publika evenemang, kongress-och mässavärlden är uthyrning av diverse artiklar en nödvändighet och just här utmärker sig Table. Oavsett hur pass stora eller små dessa beställningar är målsättningarna är detsamma, kunden ska vara nöjd.
I utbudet av artiklar som Table har att offerera är tält gruppen bra representerad. Det så kallade Qvicktält finns i svart färg och olika storlekar från 4×4-och 6×3 meter varianten till 8×4 meter varianten, ett större och rymligare tält med möjligheten att ha hela eller halva långsidan öppen.
Ett mer klassiskt topptält med fyra väggar varav två med fönster går att beställa, även tillbehör så som hårt golv, tak eller vägglining går att hyras ut. Storlekarna som finns stretchar sig mellan 4×4 meter till 5×5 meter.
Ett mycket större alternativ till tält är det exklusiva sektionstältet bestående av plast väggar respektive glasväggar och som finns i flera varianter, ett på 10 meter som kan rymma upp till 75 personer, ett på 15 meter för upp till 110 personer, ett annat på 20 meter för cirka 150 personer och slutligen ett tält på hela 25 meter för 190 personer. Även i detta fall går det att utöka med ytterligare glassektioner, tak eller vägglining. Transport kostnader tillkommer.